Hiihtokelejä odotellessa

Talvet ovat hyvin erilaisia ja nyt on menossa ensimmäinen talveni kehä III:n sisäpuolella. Edelliset kaksi talvea olivat kautta Suomen sen verran hyviä lumitalvia etten asettanut tähän talveen suuria odotuksia. Toivoin kuitenkin mielessäni että hiihtokelit tulisivat edes jouluksi. Nyt toivon hartaasti että etelän hiihtokelit tulisivat edes helmi-maaliskuuksi. Nyt alkanut tammikuu kun näyttää hyvin loskaiselta.

Loskaa riittää etenkin pyöräteillä ja tänään tein vakaan päätöksen lokasuojien hankkimisesta seuraavalla kauppareissulla. Ehkä työmatkatreenien tehokin säilyy paremmin kun takaosa ei ole puolittain jäässä.  Haastavissa keleissä on toki positiivisiakin puolia sillä silloin ei ole isoa vaaraa törmätä muihin pyöräilijöihin.

Joulupukki muisti treenitoiveet ja sain lahjaksi tasapainolaudan nilkkojen kuntoutukseen ja treeniin. Syksyn vaivannut nilkka onkin hiljalleen kuntoutunut normaaliin toimintakykyyn ja keväällä on tarkoitus päästä metsään ilman nilkkatukea. Katse onkin kääntymässä mielenkiintoisin ajatuksin kohti kevättä ja uutta kautta, vaikka ennen sitä riittää vielä kilometrejä nieltäväksi.