Kohti Jämi84-maastopyöräkisaa

Huomenna on edessä yksi kauden päätavoitteista. Edessä on 84 kilometriä vauhdikasta paahtoa Jämin harjuilla maastopyörän selässä. Viime vuonna historian ensimmäisellä Jämi84:lla minulla oli muutama haaste jotka pyrin tällä kerralla selättämään ja tavoitteena on nipistää edellisestä ajasta muutamia minuutteja pois.

Viime vuonna lähdin matkaan täysillä juomapulloilla ja tupla-akkuisen Gopron kanssa. Nyt ylimääräinen paino on minimoitu ja juomahuoltaja on rekrytoitu. Muistissa on myös viime vuonna sakkauksen aiheuttanut juoksuhiekkainen S-mutka kolmen kilometrin kohdalla, se pitää selvittää kaatumatta jotta pysyy porukoissa mukana. Viime vuonna puolimatkassa satulan kiinnitys löystyi pikkupolun rynkytyksessä niin että jouduin pysähtymään säätöhommiin ja sain epäonnekseni seuraksi vain peesihaluisen porukan jossa vain Kuusankosken kaveri toimi lisäkseni vetohommissa.

Viime vuoden kisa oli ensimmäinen pyöräkisani ja toivottavasti se auttaa nyt parempaan ajotaktiikkaan. Valmistautumisessa olen yrittänyt hakea riittävää rasitustasoa ja tässä dataa kahden viikon takaisesta valmistautumislenkistä yksin ajeltuna.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/activity_348087955.gpx”]