Paremmat jalat

Viikonloppuna kisakalenterissa oli Suunto Games Nuuksion loistavissa suunnistusmaastoissa. Helle suosi sekä rasitti suorituksia ja jonkin verran se loi haastetta myös omaan pelikuntoon. Kuitenkin positiivisin asia oli vetävämmät jalat kuin aiemmin tänä keväänä tai alkukesänä. Nyt meno ei ollut niiden suhteen maastossa tukkoista ja paikoin tuntui jo hieman irtonaisuutta. Kevään tavoite ropan maastovarmuuden nostamiseksi hyvälle perustasolle on kantanut hedelmää.

Lauantain keskimatkalle suoritus pysyi teknisestikin pääosin vakaana ja ero oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella mitattavissa kellolla. Kärjessä viiletti tuttuun tapaan Hamppi Ranskan patongin ja ohuen ilman voimalla. Sunnuntai ei sujunut teknisesti edellisen malliin mutta jaloissa oli huomattavissa kuitenkin aika ajoin sama vire kuin lauantaina, joten pelimerkit jäivät plussan puolelle.

Suunnistusrintamalla viikon kuluttua onkin suunnistuskansan kuumin kesäfestari, Salpa-Jukola Virolahdella. Oma osuus ei ole vielä lyöty lukkoon mutta huhu kertoo että pääsen juoksemaan. Yhtä kaikki, nyt on kuitenkin nautinnollista suunnistaa ja tätä tunnetta on hyvä vaalia.